BKF samoposlužne autopraonice

Samoposlužne autopraonice BKF zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i osiguravaju vrhunsko pranje i u najtežim vremenskim uvjetima.

Što dobivate?

Kroma Vam osigurava podršku u planiranju, projektiranju, te izvođenju svih radova u projektu izgradnje samoposlužne autopraonice. Nakon montaže, puštanja u rad i edukacije investitora za rad s opremom pratimo Vas kroz pružanje usluge servisa i osiguravanje svih potrebnih kemikalija i rezervnih dijelova za rad Vaše autopraonice.

Cilj nam je ponuditi kvalitetno i cjenovno prihvatljivo rješenje u potpunosti prilagođeno zahtjevima investitora i specifičnostima pojedine lokacije.

U ponudi imamo rješenja sa standarnom strojarnicom (kontejnerska izvedba) ili modularnim-ormarskim jedinicama koja su prilagodljiva svim zahtjevima investitora. Tehnika za pranje smještena u strojarnicu predviđena je za veći broj mjesta za pranje i lokacije visoke frekvencije pranja dok su ormarske verzije praonica osmišljene za lokacije ograničene veličine zemljišta te za manja naselja. Ormarske jedinice također mogu biti ugrađene kao dopuna benzinskim postajama, stanicama za tehnički pregled vozila, vulkanizerskim stanicama, ručnim autopraonicama, ugostiteljskim objektima i sl.

BKF oprema u strojarnici i u modularnoj ormarskoj izvedbi dolazi u dvije varijante: BKF CarWash – glavni program pranja na mikroprah ili BKF SelfWash – glavni program pranja na tekući šampon.

Za praonice koje nisu komercijalne namjene ili koje su ograničene prostorom tu je i naš BKF Mono.

BKF oprema u strojarnici

01

Elektronski upravljane dozirne pumpe za tekuće kemikalije

02

Glavni razvodni ormar s industrijskim računalom

03

Dvo-brzinski elektro motor

04

Čvrst okvir od inoxa

05

Sustav reverzne osmoze

06

Dozator mikropraha

Spremnik vode za miješanje mikropraha sa senzorima nivoa mikropraha

07

Industrijske pumpe:
BKF CAT 340
Kränzle RP 1200
Hawk NMT1220CW

BKF CarWash

BKF SelfWash

BKF oprema u inox ormaru

01

Dozator mikropraha

Spremnik vode za miješanje mikropraha sa senzorima nivoa mikropraha

02

Elektronski upravljane dozirne pumpe za tekuće kemikalije

03

Omekšivač vode

  • dvostruki

  • jednostruki

04

Glavni razvodni ormar s industrijskim računalom

05

Efikasan bifunkcionalni ACV bojler

06

Industrijske pumpe:
BKF CAT 340
Kränzle RP 1200
Hawk NMT1220CW

07

Izdržljiva konstrukcija od inoxa

08

Spremnik osmozne vode – 750 l

BKF CarWash

BKF SelfWash

BKF Mono – samostojeći inox ormar za 1 boks za pranje

Pumpa sa zaštitom od rada na suho

Elektronski upravljane dozirne pumpe za tekuće kemikalije

Izdržljiva konstrukcija od inoxa koja garantira dugovječnost uz atraktivan dizajn

Piezoelektrični gumbi

Praktičan držač za mlaznicu i četku

Učinkovit sustav omekšavanja vode i osmoze za vrhunsku kvalitetu pranja

4-znamenkasti display

Programi pranja

BKF samoposlužne autopraonice jedine na tržištu imaju 5 standardnih programa pranja koji su uključeni u cijenu: turbo spray (pretpranje), beskontaktno pranje visokim tlakom, uklanjanje prljavštine, zaštita vrućim voskom i završno ispiranje. Ostale programe moguće je odabrati kao dodatnu opciju uz nadoplatu.

00

felge i mušice

Nanošenje kemijskog sredstva za pranje felgi i mušica koje učinkovito otapa naslage insekata na prednjem dijelu vozila, prašine, blata, ostataka smoga i ulja te prašine nastale prilikom trošenja kočnica. Moguće nanošenje niskim ili visokim tlakom.

01

Turbo spray (pretpranje)

Nanošenje kemijskog sredstva pomiješanog s omekšanom vodom na cijelo vozilo. Program pretpranja omekšava tvrdokornu prljavštinu i priprema vozilo sljedeće faze pranja. Moguće nanošenje niskim ili visokim tlakom.

02

Beskontaktno pranje visokim tlakom

Originalna BKF tehnologija: radni tlak od 95 do 150 bar, omekšana voda iz koje su filtriranjem uklonjene mehaničke nečistoće, kemijsko sredstvo za pranje u obliku mikropraha ili tekućeg šampona koji ne oštećuje površinu vozila. Iznimno precizno doziranje kemikalije i visoka temperatura vode poboljšavaju učinak čišćenja.

Opcija: za ovaj program na nove i postojeće praonice može se ugraditi i druga okretna ruka s četkom koja kombinira vruću vodu pod niskim tlakom, kemikaliju i nježna vlakna četke kako bi se postigli još bolji rezultati pranja.

03

Uklanjanje prljavštine – ispiranje

Ostatci prljavština i kemikalija iz prethodnih programa pranja uklanjaju se pomoću čiste filtrirane vode pod visokim tlakom.

04

Zaštita vrućim voskom

Filtrirana i omekšana voda pomiješana s voskom posljednje generacije prekriva lak vozila s tankim i iznimno čvrstim zaštitnim slojem. Vosak se raspršuje pomoću vruće vode zbog čega iznimno dobro prianja na površinu vozila. Moguće nanošenje niskim ili visokim tlakom.

05

Završno ispiranje

Završno ispiranje vozila s omekšanom i demineraliziranom (osmoznom) vodom s kemijskim sredstvom za sušenje i visoki sjaj koje omogućava postizanje visokog sjaja i sušenje površine vozila bez bijelih mrljica. Ovaj program savršeno zaokružuje proces čišćenja vozila te nakon njega nije potrebno brisanje vozila.

06

aktivna pjena

Program aktivna pjena može se ugraditi kao zamjena za Program 1 ili kao dodatni program pranja koji korisnici mogu koristiti prije beskontaktnog pranja visokim tlakom. Aktivna pjena uključuje dodatnu okretnu ruku s mlaznicom – pištoljem za aktivnu pjenu, podnim držačem za mlaznicu te gumbom za odabir programa. Aktivna pjena dodatno poboljšava kvalitetu pranja vozila zadržavajući kemijsko sredstvo duže na površini vozila te ima fantastičan vizualni efekt koji će privući i zainteresirati brojne kupce.

08

podno pranje

Program podnog pranja predstavlja novitet u samoposlužnom pranju vozila i zasigurno će oduševiti korisnike autopraonice. Elementi sustava ugrađuju se u temeljnu ploču. Nakon odabira ovog programa podvozje vozila pere se iznimno velikom količinom vode koja se izbacuje kroz sustav oscilirajućih mlaznica i za kratko vrijeme osigurava besprijekornu čistoću podvozja vozila.

BKF samoposlužni usisavači

Odaberite usisavač koji najbolje odgovara Vašim potrebama

Basic

Basic Plus

Premium

Napajanje230 V230 V230 or 400 V
KućišteInoxInoxInox
VeličinakompaktnakompaktnaVelika
Zapremnina (nominalna)32 l32 l62 l
Nosač crijevaNeDa (izvlačna sajla s nosačem)Da (cijev s oprugom)
KompresorNeNeDa (opcija)
DisplejNeDaDa
Kovanice1 vrsta kovanicaViše vrsta kovanicaViše vrsta kovanica
Loyalty karticeNeDa (opcija)Da (opcija)
Bankovne karticeNeDa (opcija)Da (opcija)
Carwash Manager supportNeNeDa (opcija)

Moguće konfiguracije

01

Usisavač Premium
1 mjesto

 

Samoposlužni usisavač s jednim mjestom za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s oprugom.

02

Usisavač Premium 1 mjesto s kompresorom

 

Samoposlužni usisavač s jednim mjestom za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s oprugom.
Izvedba s kompresorom za pumpanje guma ili ispuhivanje. Moguće postaviti kao besplatnu opciju za korisnike ili uz naplatu.

03

Usisavač Premium 2 mjesta

 

Samoposlužni usisavač s dva mjesta za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s oprugom.

04

Usisavač Premium 2 mjesta s kompresorom

 

Samoposlužni usisavač s dva mjesta za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s oprugom.

Izvedba s kompresorom za pumpanje guma ili ispuhivanje. Moguće postaviti kao besplatnu opciju za korisnike ili uz naplatu.

05

Usisavač Basic 1 mjesto

 

Samoposlužni usisavač s jednim mjestom za usisavanje. Aktivacija kovanicama ili žetonima. Kućište od inoxa s bočnim nosačem crijeva za usisavanje.

06

Usisač Basic Plus 1 mjesto

 

Samoposlužni usisavač s jednim mjestom za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s izvlačnom sajlom.

07

Usisavač Basic 2 mjesta

 

Samoposlužni usisavač s dva mjesta za usisavanje. Aktivacija kovanicama ili žetonima. Kućište od inoxa s bočnim nosačem crijeva za usisavanje.

08

Usisač Basic Plus 2 mjesta

 

Samoposlužni usisavač s dva mjesta za usisavanje. Aktivacija kovanicama, žetonima, loyalty i bankovnim karticama. Kućište od inoxa s povišenim nosačem crijeva za usisavanje s izvlačnom sajlom.

BKF Mjenjačnice

Mjenjačnica BKF Standard/ Pro

Odaberite najbolju mjenjačnicu za Vašu lokaciju

01

Podržava PayPass – naplatu bankovnim karticama (samo PRO verzija)

02

Prodaja Loyalty kartica

03

Nadopuna Loyalty kartica

04

Personalizirana naljepnica

05

Usitnjavanje papirnatih novčanica

06

BKF Central Pay – terminal za centralnu naplatu uz prijenos kredita na mjesta za pranje (samo PRO verzija)

07

Printanje potvrda/ računa

08

Automatska nadopuna kovanica (s YETI sustavom)

Mjenjačnica BKF Basic

Kvaliteta za razumnu cijenu

Kvalitetne komponente

Koristimo komponente najviše kvalitete u svim našim uređajima. Ova verzija mjenjačnice dolazi s Alberici hoperima i ICT čitačima novčanica

Povoljna cijena

BKF Basic mjenjačnica je s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Daljinska kontrola

Povezanost s Carwash Manager sustavom za daljinski upravljanje, notifikacije i dijagnostiku.

Sigurnost

Otporna na vandalizam – EM puls generator.

Jednostavna za korištenje

Jednostavno i intuitivno korištenje.

Basic

Standard

Pro

KućištePrednja strana mjenjačnice od inoxakućište od inoxakućište od inoxa
Displejčetveroznamenkasti LEDčetveroznamenkasti LEDčetveroznamenkasti LED
Kovanice1 vrsta2 vrste2 vrste
Zaštita od EM pulsaDaDaDa
Povezanost s Carwash Manager sustavomDa (opcija)Da (opcija)Da (opcija)
Povezanost s Yeti sustavomNeDa (opcija)Da (opcija)
Prodaja Loyalty karticaNeDa (opcija)Da (opcija)
Nadopuna Loyalty karticaNeDa (opcija)Da (opcija)
Printanje potvrda/ računaNeDa (opcija)Da (opcija)
Naplata bankovnim karticamaNeNeDa (opcija)
Centralna naplata (BKF Central Pay)NeNeDa (opcija)