FWA portali za kamione i autobuse

FWA kamionski portali izrađeni od inoxa idealni su strojevi za uslužno pranje različitih vrsta gospodarskih vozila ili pranje privatnih flota za poduzeća s većim brojem gospodarskih vozila.

Stroj karakterizira jednostavan način održavanja, visoka izdržljivost i dug životni vijek, četke koje će brzo i učinkovito oprati vozilo oko ogledala i drugih izbočina na vozilu.

FWA kamionski portali mogu se ugraditi u većinu postojećih hala za pranje. Programe pranja je vrlo lako prilagoditi za različite vrste i veličine vozila, te daje izvrsne rezultate pranja zadržavajući pri tom troškove na minimumu. Sustav je dostupan u različitim modelima, ovisno o potrebama investitora.

Karakteristike FWA portala:

^

Materijal izrade konstrukcije i obloga: INOX

^

Sistem pranja: uređaj koji se kreće po dužini vozila koje stoji, a kreće se po ugrađenim pocinčanim šinama

^

Horizontalna i dvije vertikalne četke

^

Vertikalne četke u stanju mirovanja zaštićene od udara vjetra i direktnog izlaganja suncu INOX oblogom

^

Upravljanje strojem za pranje putem LED displeja

^

3 integrirana programa rada uz mogućnost optimizacije i prilagodbe individualnim zahtjevima

^

Mogućnost jedne vode za pranje, a druge (npr. osmozne) za ispiranje

^

Pranje s recikliranom i/ili svježom vodom

^

Dijagnostika putem LED displeja – otkrivanje stanja i kvarova stroja za pranje, kao i točna analitika broja pranja, raslojeno po programima za pranje

^

Sustav doziranja dvije kemikalije za pranje i pomoć pri ispiranju – dozirne pumpe 230V za doziranje tekućeg šampona za pranje i sredstva za pomoć pri ispiranju ili voska

^

Mogućnost rada s max. 3 kemikalije

^

Opcija : Omekšivač vode – sustav izvlačenja kamenca iz vode za pranje i ispiranje. Automatski dvostruki DUPLEX sustav protoka minimalno 4 m3/sat, sa spremnikom soli od 200 litara.