Hrvatska +385 53 575 494 info@kroma.hr | Bosna i Hercegovina +387 61 988 320 info@kromasistemipranja.ba | Srbija +381 65 347 0012 info@kroma.rs

O nama

uk O nama

brinemo da vaš posao uspije

Podrška vašem poslovanju u bilo kojem trenutku

O nama

Kroma Carwash

Kroma grupa s tvrtkama u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini specijalizirana je za prodaju, ugradnju i održavanje različitih sustava pranja vozila.

Kroma grupa se sastoji od tri obiteljske tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Kroma je osnovana u Hrvatskoj 2008. Tvrtke u Srbiji i Bosni i Hercegovini osnovane su 2017. i 2018. Kroma grupa danas zapošljava 33 visoko motivirana i obučena stručnjaka.

Svojim klijentima nudimo cjelokupnu uslugu u industriji pranja različitih vrsta vozila: od savjetovanja i podrške u planiranju i razvoju projekata do prodaje, isporuke, montaže i servisnog održavanja opreme za pranje automobila.

Isporučujemo, instaliramo i održavamo različite sustave za pranje vozila, poput samoposlužnih autopraonica, portala, sustava za pranje kamiona i autobusa, automatiziranih tunelskih sustava i profesionalnih visokotlačnih perača.

Kroma grupa također nudi visoko specijalizirane usluge montaže najnaprednijih sustava za pranje u cijeloj Europi.

Pogledajte naš popis referenci i saznajte više o našim projektima.

Poboljšajte svoje poslovanje ili hrabro zakoračite po prvi put u svijet autopraonica s Kroma timom!

O nama

Odrađeni projekti

Samoposlužna autopraonica Gospić noć 1 O nama