Hrvatska +385 53 575 494 info@kroma.hr | Bosna i Hercegovina +387 61 988 320 info@kromasistemipranja.ba | Srbija +381 65 347 0012 info@kroma.rs

Posebne namjene

specijalne namjene portalna praonica za vlakove ceccato gantry Strojevi za pranje - Posebne namjene

Ceccato Gantry

Portalna automatska praonica za pranje vlakova. Visoka kvaliteta pranja i jednostavnost montaže i rukovanja.

Idealno rješenje za pranje gradskih i prigradskih vlakova ili kraćih kompozicija.

Broj i konfiguracija četki ovise o vrsti vlakova koja se pere. Moguća kombinacija pranja četkama i visokim tlakom za najveću kvalitetu pranja.

Gantry se može programirati tako da svako vozilo pere na drugačiji način kako bi se postigla maksimalna efikasnost i brzina rada.

S obzirom na kompleksnost i široke mogućnosti individualizacije opreme potrebno je odraditi sastanak prije finaliziranja ponude.

^

Bočne strane vlaka

^

Prednji i stražnji dio vlaka

^

Lukovi za apliciranje kemikalija, vodu i sušenje

primjena

specijalne namjene za vlakove ceccato drive through Strojevi za pranje - Posebne namjene

Ceccato Drive-Through

U potpunosti individualiziran sustav pranja vlakova konfiguriran sukladno potrebama korisnika.

Za lokacije s većom frekvencijom pranja. Dizajniran za površinske vlakove, podzemne željeznice, tramvaje i željeznička vozila općenito.

Konfiguriran je kao niz modularnih stanica namijenjenih pranju određenih područja:

detalji

specijalne namjene za vlakove ceccato drive through detalj Strojevi za pranje - Posebne namjene

primjena

specijalne namjene portali tammermatic 1 Strojevi za pranje - Posebne namjene

Tammermatic Rainbow Ultima

Vrhunska kvaliteta izrade, te najkvalitetnije komponente ugrađene u Tammermatic portale garancija su dugovječnosti i vrlo male potrebe za servisnim intervencijama čak i kod strojeva koji konstantno rade na maksimalnom kapacitetu.

Rainbow Ultima Fleet Washer portal za pranje gospodarskih vozila jedan je od najnaprednijih na tržištu. Namijenjen je lokacijama najvećeg kapaciteta pranja s zahtjevnim pranjima vozila nekonvencionalnih oblika poput smetlarskih kamiona ili dampera. Kombinira beskontaktno visokotlačno pranje i pranje četkama i osigurava vrhunske rezultate pranja kod vozila svih oblika.

Sustav je opremljen pretpranjem koje se izvodi stacionarnim i oscilirajućim visokotlačnim mlaznicama koje prate konture vozila. Oscilirajuće mlaznice posebno su važne za pranje vozila nekonvencionalnog oblika poput cisterni, traktora ili smetlarskih kamiona. Ukoliko će se na lokaciji prati samo standardni kamioni i autobusi portal može biti opremljen samo stacionarnim mlaznicama.

Visokotlačno pranje posebno je važno za uklanjanje pijeska i ostalih grubih čestica koje potencijalno mogu oštetiti karoseriju vozila tijekom pranja četkama. Mlaznice se mogu konfigurirati po veličini pa se tako mlaznice šireg mlaza preporučuju za vozila standardnog oblika, dok se mlaznice uskok mlaza preporučuju za vozila nekonvencionalnih oblika.

PRIMJENA

automatska autopraonica cisterne smetlarski kamioni bitimec speedy wash mod tank EZ Strojevi za pranje - Posebne namjene

Speedy Wash TANK EZ

Uređaj namijenjen za zahtjevna čišćenja vozila nepravilnog oblika poput cisterni.

Četka velikog promjera (1600 mm) idealna je za pranje cisterni i ostalih vozila neuobičajenih dimenzija poput smetlarskih kamiona, kamiona za prijevoz mlijeka, dampera, kombajna i sl.

EZ Drive sustav omogućava brz i efikasan rad i jednostavno rukovanje.

PRIMJENA